Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
válasz
üzenetére
Én pont a hónapban váltottam ssd-re. Úgy hogy tudok pár tanácsot adni. Sajnos azt kell mondanom, ha őskövület akkor gondolom nem sata3 vagy sata2-es interface van a rendszerben ami baj, mert ezekkel lehet kihasználni az ssd-k előnyét. (Meg persze a megnövekedett adatkommunikációt is le kell tudnia reagálni a CPU-nak és ha az gyenge akkor...)
Tehát sajnos eltudom képzelni, hogy nem éreznél változást. Másrészről nem szabad 32gb ssd-t venni mer egy 64-es sokkal gyorsabb és nem sokkal drágább. Arról nem is beszélek, hogy ha van pénze valakinek akkor 128-ast vegyen és arra menjen minden softver is az opr mellé akár game is. Na az már téleg nagyon érezhető változás és ha kell csupán adatokra ott van egy winyo de csupán adatokra. Na ez lenne a lényege egy ssd-nek. De, hogy lényeges sebesség ugrás legyen ahhoz kell min sata2 illetve dualmagos cpu + valamilyen jobb chipkészlet.
Sajnálom, hogy rossz hírt hoztam de ez az igasság.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest