Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
válasz
rybank
üzenetére
Én mivel "szeretem" a laptopom nyustolni : latex fordítas közben matlab szimuláció + wine foobar + külső monitor és laptoplcd + min 5-6 ablak chromium nagyon számít az, hogy a az lxde csupán 200-350 Mb ram között eszik és gyors nem terheli a gépet még +ba. csicsa meg kell a fenének így is megszoktam, hogy pár script + alt-f2 használatával mindent pikpak gyorsan megtudok nyitni, elérni, használni. Az androidos tablet meg otvan csicsának ha kell...
Aktív témák
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- World of Warships
- Hobby elektronika
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs