Hirdetés
Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
compizconfigban lehetett állítani a kocka forgatásánál. Ez unity-nél nem fog menni.

Beállításaim többnyire maradtak, mivel nem újrahúztam a rendszert hanem frissítés. Na majd azért még nézelődök hátha akad valami megoldás.(#49738) aag: Másik két gépen nekem is 10.04 van és marad is, de ezen már nem akartam visszafelé lépni (bár lehet így is azt tettem
).Esetleg valami olyasmit tud valaki amivel a cpu órajelét könnyen tudom váltogatni? unity előtt ezeket olyan könnyen ki lehetett pakolni a tálcára, de most kicsit még el vagyok tévedve.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).