Hirdetés
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Nemérted te ezt ember! Te egy nagyon aranyos-segítőkész emberke vagy, de mégsem érted. Nézd, én a fél életemet számítógép előtt töltöttem. Ha nekem valami egyszerű dolgot 10 percig kell keresni, netán még meg sem találom, akkor az nemhogy nem egy felhasználóbarát desktop, de egyenesen egy szar. Ez ilyen egyszerű. Jó lenne, ha ezt egyszer megértenéd és nem kezdenéd el félremagyarázni. Hát nehogymár egy teljesen magától értetődő dolgot itt kelljen megtudnom tőled! Ott kellene lennie a helyén. Ott, ahol egyébként lenni szokott. Ha eldugják, ha változtatnak a bevált rendszeren és azt várják, hogy majd a felhasználó megküzd a használatért és kérdezgeti a fórumokon, akkor nagyot tévednek. Már nem ilyen világ van. Van másik. És továbblép. Ilyen a mai világ. OK? Érted?
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Le Mans Ultimate
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest