Hirdetés
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Lacces
őstag
Na beállok a kérdezők sorába

Nekem kellene egy nagy segítség, ha nem lesz megoldás akkor lehet leváltom az ubuntut.
"Brace yourself, the summer is comming" - és ez motivál engem. Az energia hatékonysággal van nagy bajom az Ubuntukkal kapcsolatban.Hajlamos túlforrosódni az egész laptop. A cpu hőmérséklete képes eléírni akár a 60-70 fokot, és a ventiből áramlik a hő, simán tudom hajszárítónak is használni...
Hardver: ASUS X52-jr
CPU: Intel Core i3 M250
RAM: 3GB.
GPU: ATI mobility radeon HD5470 1GB
OP: Ubuntu 12.04 64bit Unity felület.Chromium böngészőben, ha csak 5-6 lap van megnyitva, akkor még okés, viszont ha olyan oldalon vagyok ahol aktív a javascript működés (gondolom én, mert sokszor jelez, hogy szkript-et megállítsa vagy tovább folytassa) akkor nagyon pörög a cpu...
Ha nautilus ablak és egy videolejátszó is van (a beépített Média player) és a cpu elkezd erősen pörögni.Még béta alatt próbáltam hogy felraktam az amd drivert a gpuhoz, de nem nagyon volt hőtermelés csökkenés, a jupitert is felraktam és az félig jó volt, de ha power save módba raktam, akkor néhány weblapott nem is tudott betölteni, meg lefagyott a firefox/chromeium.
Én kifogytam az ötletekből... Nem tudom mivel tudnám megakadályozni ezt a nagy hőtermelést.Próbáltam a Linux Mintet, Xubuntut, Lubuntut is, de ugyanaz az eredmény, mintha maga az Ubuntu, vagy esetleg a Debian alap nem szereti az én configomat.
Ti mit mondtok?

Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- DAHUA 16GB DDR4 2666 és 3200 MHz laptop RAM
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest