Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
eternam
tag
Nézzétek, abban igaza van aag-nek, hogy van linuxra ezer desktop, de egyik sem működik hibátlanul. Konkrétan még a 10.04-essel kapcsolatban is a mai napig tele van bug jelentésekkel a launchpad, pedig az már lassan két éves rendszer, de ez igaz tulajdonképpen egy két kivételtől eltekintve az összes disztribúcióra. Én annak örülnék ha egy lenne, de az tökéletes.
Jó, tudom, ha nagyok az igényeim akkor miért nem veszem meg mondjuk a Red Hat, vagy a Suse Enterprise valamelyik verzióját, amihez gyártói support is jár. Tudjátok miért nem költök linuxra? Egyrészt mert sz@rrágó vagyok, másrészt elvből nem költök linuxra.
A másik ingyenes lehetőség a bug mentességre a stabil Debian, de az nagyon fapados, másrészt ezer éves alkalmazások vannak rá.
Én olyan linuxról álmodom, ami hozza a stabil Debian bug mentességét, de a rá telepített alkalmazások viszont frissülnek mindig a legújabb verzóra. Már miért ne lehetne ezt megtenni? Külön kellene választani a rendszer és a rá telepített alkalmazások fejlesztését, ill. frissítését.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- EAFC 26
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest