Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Nyomtató milyen?
Én jópár Canont beszívtam már, egyikre sem jöttem rá, hogyan lehetne normálisan nyomtani vele (pedig biztos lehet, csak annyira nem érdekel, már eladtam az összes nyomtatómat, évi 10 oldalért minek), HP ami volt egyszer egy, az működött, wifi meg eddig, akármit tettem a Linuxaim alá, ment. (Mármint persze, 2006-ban még nem ment nagyon, de akkor talán ha egyszer próbáltam egy kölcsöndarabbal. Azóta van egy TP-Link USB-sem, Ralink chipes, az megy, egy PCMCIA-s, Atheros chipes, az is megy, meg egy Intel/Broadcom a másik laptopban, az is. Asszem a céges laposomban is felismeri a pendrive-os Lubuntu a wifit. )Bluetooth dettó, van 2 USB-s BT-m, mind a kettő bedug, ikon a tálcán, látszik.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest