Hirdetés
Aktív témák
-
bcd86h
csendes tag
válasz
Kendek
üzenetére
Rendben, ha nem ez végett nem indul el a rendszerrel, akkor bizony máshol a bibi. Újrahúzom a rendszert, és felteszem vissza desktop-ot. azzal ment egy hétig egyhuzamban szépen a rendszer. csak hát kezdő vagyok, nem nagyon ismerem még a rendszert, próbálkozok, teszek-veszek, LAMP-server telepítés után valamiért nem tudtam elérni a mysql-t folyton error 2002-re hivatkozott, gondoltam, ahogy felment, úgy le is, nyomtam egy "apt-get purge remove lapm-server" ha jól emlékszem, és mindnet legyalult
(hát ezt nem kellett volna) hát ebből is tanultam 
Köszönöm neked is a segítséget MacCaine!
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(hát ezt nem kellett volna) hát ebből is tanultam