- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
válasz
ViZion
üzenetére
Én nem használom az Ubuntu Tweaket, hanem egyszerűen a Rendszermenttel frissítek. Nekem az is jól takarít.

Egyébként nálam is SSD-n van a rendszer, egy 64 GB-oson. Én semmilyen gyorsítótárat sem helyeztem át sehová sem. HDD-re már csak elvi okokból sem érdemes, hiszen gondolom te is azért vetted, hogy gyorsabb legyen tőle a rendszer. A központi memóriát meg nem biztos, hogy jó ötlet ilyennel terhelni, hiszen ezek az adatok kellhetnek újraindítás után is. Én őszintén szólva azért vettem az SSD-t, hogy használjam, és nem azért, hogy minél jobban megóvjam a használattól. Ha csak annyit kibír mint egy átlagos merevlemez, már akkor megérte.(#45046) hcl: Tehát te csakis az olvasás miatt tartod érdemesnek a pendrive-ra rakni dolgokat? Ez egy kicsit ellentmondásos, hiszen az SSD nem használódik el az olvasástól, de legalább sokkal gyorsabb mint egy pendrive. Nem beszélve arról, hogy miért pont pendrive-ra rakod, amikor az meg még úgysem viseli el a sok írást.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest