- AMD FX
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
nme2
csendes tag
Sziasztok, e fórum hatására installáltam végül a Zorin Os 5.2 (x64)-t kibróbálás céljából második rendszernek win7 mellé. (a többi disztr.-val mindig volt valami komolyabb gond, de ez stabil)
. Érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata az undervoltingban? A laptopomban egy T9300 processor van, a windows 7 alatt RightMark CPU Clock Utility (RMClock)-al idle-ben és terhelés alatt is kb. 10-15 C-al sikerült alacsonyabb procihőfokot elérni, így gyakorlatilag csendes a noti. Linux alatt ahogy olvasgattam az UV sokkal problémásabbnak tűnik, egyébként is jóval melegebb a proci vs. windows 7, hangosabb a laptop (mindamellett gördülékenyebbnek érzem az összhatást). Ha bárkinek van tapasztalata örömmel fogadnám, köszönöm 
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata az undervoltingban? A laptopomban egy T9300 processor van, a windows 7 alatt RightMark CPU Clock Utility (RMClock)-al idle-ben és terhelés alatt is kb. 10-15 C-al sikerült alacsonyabb procihőfokot elérni, így gyakorlatilag csendes a noti. Linux alatt ahogy olvasgattam az UV sokkal problémásabbnak tűnik, egyébként is jóval melegebb a proci vs. windows 7, hangosabb a laptop (mindamellett gördülékenyebbnek érzem az összhatást). Ha bárkinek van tapasztalata örömmel fogadnám, köszönöm