Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
tropico
üzenetére
Leírtam ezt is, (de akár utána is olvashattál volna). De a kedvedért leírom mégegyszer:
Készítesz vele egy util lemezt, vagy pendrájvot. Utána már nincsen köze egyik oprendszerhez sem, mert arról bootolsz és egy olyan util programba kerülsz, ahol valóban egyetlen egérkattintással csinálahtsz olyan winchester-műveleteket, amikről egy linuxos nem is álmodhat. Mindezt ingyen-jogtisztán.
És most én is kérdezek: vajon miért ne használhatná ezt akár egy linux-fan is, ha éppen ilyen megoldandó problémája akad? Miért nem? Mert linux-fan és ez nem linux alapú szoftver? Azért?
Én nemértem sokszor a buta-indulatos ész és értelem nélküli ellenkezést, de tudomásul veszem. Ilyen a világ. Ilyenek az emberek. Csak azt ne várjátok, hogy még le is boruljak eke előtt az emberek előtt tisztelegni.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest