Hirdetés
Aktív témák
-
bsh
addikt
én egyszer felraktam próbaképp a 64bites 7.0.4-et (amd64-est), nem votl vele gond semmi, bár nem is nagyon szórakoztam vele komolyabban. az biztos, hogy nagyon észrevehetően nem gyorsabb 64biten. esetleg valami spéci alkalmazás esetén lehet, hogy észrevehető, de annyira nem vettem észre.
sokan írják fórumokon, hogy gondok vannak 64bites szoftverekkel meg driverekkel, nekem nem volt semmi gond. de mondom, nem is nagyon merültem bele.
szerintem rakjátok fel, állítgassátok be frankón és próbáljátok ki, és ha esetleg nem tetszene, akkor le lehet venni és felrakni a 32-bitest.mod: mondjuk azt elfelejtettem írni, hogy ez asztali gép, a kollégádé meg laptop, azt nem tudom, laptopokhoz mennyire vannak 64bites driverek?! ki kell próbálni, azt mondom.

Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- VR topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest