Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
válasz
rybank
üzenetére
mindenképp partícionálok, már csak a win miatt is, mert elérkezett az idő, hogy újrarakjam
és akkor már nem win alól telepítek.kubuntuban is van valamilyen felület, aminek segítségével meg lehet nézni a driverekre szoruló hardvereket? mint winen az eszközkezelő
mint ahogy azt írtam, nem vagyok nagy játékos, a toca meg 1 2006os játék
jó, van emulátor.flash, opera, vlc, skype van, jó
nem zárkózom el egyébként, csak ezek a megszokott szoftverek, amiket használok... de természetesen azonnal kipróbálom majd az office részét is, pedig azt használom a legkevesebbet, mert nincs rá szükségem...köszi az infómorzsát

(#41754) fradi81:ahogy írtam ebben a hsz-ban, nem azt az utat fogom választani..

Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és akkor már nem win alól telepítek.
jó, van emulátor.