Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
Aktív témák
-
aag
őstag
Képtelen vagyok megbirkózni ezzel az AAC-hangodek problémával. Felvettem e nyúlfarknyi kis darabot a a DVB-T adásból és felraktam ide. Tehát az a gond vele, hogy nem lehet vágni, áttömöríteni. Emiatt a felvett filmekből nem lehet kivágni a hirdetéseket, nem lehet az elejét-végét leeszélezni, mert akkor egyből nem lesz hangja. Ugyanis a vágóprogramok a rendszertől veszik át a kodekeket. Tehát amíg az ubi saját beépített Médialejátszójával nincsen hangja ennek a kis videofájlnak, addig fennáll a gond.
Na-most lécci ne írjátok, hogy VLC-vel, meg MPLAYER-rel nektek van hang, mert azok saját beépített kodek-gyűjteménnyel rendelkeznek. Csak sajnos a vágóprogramok nem képesek az övéket használni.
Remélem valamelyikőtök fog tudni segíteni!

Aktív témák
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest