Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Ó, nekem nagyon gyenge netem van...
De, ha win alatt fut az utorrent, attól az msn még nem lép ki... Még ezt kipróbálom, ha nem segít, akkor felrakom az XP-t. Bár korlátozni a transmissionben is lehet, de nem csak az a gond. Szóval szerintem kb fél év után visszatérek XP-re. Igazából bármit próbáltam megoldani ubuntun nem sikerült... Jó lenne, ha rátudna nézni valakii hozzáértő, de így... (Igazából nincsenek nagy gondjaim vele, de zavar, hogy ami van, azt nem tudom megoldani. win alatt nem nagyon volt ilyen...)Most látom, hogy írtál még. Tűzfalat nem piszkáltam, de, ha nem lenne nyitva az a port, akkor nem is töltene le... Vagy tévedek...?
Aktív témák
Aktív témák
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- SoundBlaster X-Fi
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Yettel topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM, 128GB SSD,WIN10,TOUCH
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De, ha win alatt fut az utorrent, attól az msn még nem lép ki... Még ezt kipróbálom, ha nem segít, akkor felrakom az XP-t. Bár korlátozni a transmissionben is lehet, de nem csak az a gond. Szóval szerintem kb fél év után visszatérek XP-re. Igazából bármit próbáltam megoldani ubuntun nem sikerült... Jó lenne, ha rátudna nézni valakii hozzáértő, de így... (Igazából nincsenek nagy gondjaim vele, de zavar, hogy ami van, azt nem tudom megoldani. win alatt nem nagyon volt ilyen...)