Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
Hello segítséget szeretnék kérni van egy leírás a webupd8-on ,hogy asztal megjelenítése ikont lehet rakni az unity launcher-re ,de sajnos nem sikerül.
Többször próbálkoztam ,de nem jön össze.Show desktop icon for ubuntu unity
Megcsináltam a terminálból illetve manuálisan is ,de az ikont nem bírom kirakni a launcherre.
Átpróbáltam húzni nautulisból a launcherre ,de nem lehet biztosan én csinálok valamit rosszul ,de mi lehet az?
Az /usr/local/bin/ mappában ott van a két fájl utána mi lenne a következő lépés?Illetve azt tudom ,hogy a Ctrl+Alt+D kombinációval is ellehet ezt érni ,gyorsbillenyűk alatt át bírom állítani ,de volna-e arra lehetőség ,hogy az egér középső gombja legyen ez a funkció?
Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest