Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- AMD FX
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AOC hordozható monitora megkímél az anyagi csődtől
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
Aktív témák
-
Lacces
őstag
Aki felrakta a Gnome 3 Shell-t az segítsen már nekem lécci, vagy aki ért hozzá.
én használtam a sudo apt-get install gnome-shell parancsot (bár ahogy láttam, lehet a szoftverközpontból is)
Hiba: Amikor bejelentkezek a Gnome opcióval, akkor a felsü menüsáv, az nekem ilyen fehéres és szívárányosan hosszan csíkos. Teljesen használhatatlan.
Gnome classic, Unity alatt ez a hiba nincs, szépen sötét barnás színű (vagy fekete, monitor válogatja).
Imádkozáson kívül mit lehet tenni, hogy az a csúnya szemet nem kímélő sávból egy használható sávot kapjak?
(nem tudok még képernyőképet sem csinálni ott, valami vicc, hogy nyomon neki a printscreen-t és csak a háttérképről csinál "fotót" az összes ablak, menüsáv nincs a képen!)Rendszer: Ubuntu 11.10 64bit
Vga: ATI Radeon Mobility 5470 1GbIllesztőprogram: Zárt Ati/Amd FGLRX grafikus illesztőprogram.
(eddig a béta alatt nem volt, csak a kiadott változatban az
Ati/Amd szabadalmaztatott FGLRX grafikus illesztőprogram (kiadás utáni frissítések) amit nem tudok telepíteni (mert mindig dobja rá az errort)
Aktív témák
- Jövedelem
- Nagyrobogósok baráti topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűnyíró topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest