Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Lacces
őstag
Aki felrakta a Gnome 3 Shell-t az segítsen már nekem lécci, vagy aki ért hozzá.
én használtam a sudo apt-get install gnome-shell parancsot (bár ahogy láttam, lehet a szoftverközpontból is)
Hiba: Amikor bejelentkezek a Gnome opcióval, akkor a felsü menüsáv, az nekem ilyen fehéres és szívárányosan hosszan csíkos. Teljesen használhatatlan.
Gnome classic, Unity alatt ez a hiba nincs, szépen sötét barnás színű (vagy fekete, monitor válogatja).
Imádkozáson kívül mit lehet tenni, hogy az a csúnya szemet nem kímélő sávból egy használható sávot kapjak?
(nem tudok még képernyőképet sem csinálni ott, valami vicc, hogy nyomon neki a printscreen-t és csak a háttérképről csinál "fotót" az összes ablak, menüsáv nincs a képen!)Rendszer: Ubuntu 11.10 64bit
Vga: ATI Radeon Mobility 5470 1GbIllesztőprogram: Zárt Ati/Amd FGLRX grafikus illesztőprogram.
(eddig a béta alatt nem volt, csak a kiadott változatban az
Ati/Amd szabadalmaztatott FGLRX grafikus illesztőprogram (kiadás utáni frissítések) amit nem tudok telepíteni (mert mindig dobja rá az errort)
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest