Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Csokimester
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam az ubuntu 7.10-et de azzal a lendülettel le is szedtem, és vissza akartam rakni a windowst mert nem tudtma megcsinálni a wifit a laptopon linux alatt. Azt szeretném kérdezni, hogy ez hogy lenne kivitelezhető? Mert azóta próbálkoztam azzal hogy letörlöm a partíciót, és a Gparted progival csináltam ntfs-t a linux partíciójából, de a win telepítő azt írja ki hogy nincsen merevlemez a gépben.:S Megpróbáltam hogy fat32re teszem és látta is az fdisk, de az fdisk /mbr parancs nem csináltsemmit:S És utána sem látja a win telepítő a vinyót.:S Plz help, nagyon fontos lenne!
Aktív témák
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mini-ITX
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi