Hirdetés
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szaszayanou
üzenetére
fontos a választás szabadsága (ezért választottam kde-t jelenleg inkább
), de ez akkor működik igazán jól, ha hosszú tömött sorokban tolonganak a fejlesztők és a végfelhasználók is. így meg szerintem inkább az erőforrások szétaprózása, főleg hogy milyen ellenséges a felszínen a kapcsolat az egyes csapatok közt. azt a funkcionalitást, amit a unity meg a gnome-shell tud, azt egyetlen felületből is ki lehet hozni, csak meg kell adni a beállítás és testreszabhatóság lehetőségeit (jelenleg mindkettőből hiányzik, bár ezt tudjuk be a kiforratlanságnak).
régebben rá sem bírtam nézni a kde-re, a kinézete, a felépítése mind taszított, de amióta a gnome-shell nem megy rendesen semmilyen debian alapú rendszeren (megy, csak bugos), a unity meg olyan, amilyen, inkább átszoktam erre, mert sokkal könnyebben tudom vele végezni a napi rutinomat. csak oldanák már meg a 11.10-ben, hogy menjen valamelyik input method (ibus, uim, scim...)
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de ez akkor működik igazán jól, ha hosszú tömött sorokban tolonganak a fejlesztők és a végfelhasználók is. így meg szerintem inkább az erőforrások szétaprózása, főleg hogy milyen ellenséges a felszínen a kapcsolat az egyes csapatok közt. azt a funkcionalitást, amit a unity meg a gnome-shell tud, azt egyetlen felületből is ki lehet hozni, csak meg kell adni a beállítás és testreszabhatóság lehetőségeit (jelenleg mindkettőből hiányzik, bár ezt tudjuk be a kiforratlanságnak).