- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Azonnali fotós kérdések órája
- Monitor hiba topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Aktív témák
-
dbius
veterán
Rég jártam erre. Problémám adódott. Ubuntu 10.10 van a laptopomon és azt vettem észre, hogy az usb eszközök automountja pár napja nem működik. Valamelyik frissítéssel lehet összefüggésben szerintem, de nem találom, melyikkel. végigtúrtam a googlet, igazából nem találtam ehhez az időponthoz közeli, ilyen tartalmú bejegyzéseket.
érdekes, mert lsusb nem listázza a pendriveot, ha bedugom, de dmesg-ben szépen benne van minden, elvileg és gyakorlatilag is ott van, kézzel tudom mountolni, de kényelmes típus vagyok, ezért az automountot jobban szeretem(ném).
Eddig hibátlanul működött, most meg nem.
Korábbi, hasonló problémákra adott javaslatok nem működnek. Mások nem tapasztaltak hasonlót 10.10 alatt mostanában??
Aktív témák
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest