Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
dbius
veterán
Rég jártam erre. Problémám adódott. Ubuntu 10.10 van a laptopomon és azt vettem észre, hogy az usb eszközök automountja pár napja nem működik. Valamelyik frissítéssel lehet összefüggésben szerintem, de nem találom, melyikkel. végigtúrtam a googlet, igazából nem találtam ehhez az időponthoz közeli, ilyen tartalmú bejegyzéseket.
érdekes, mert lsusb nem listázza a pendriveot, ha bedugom, de dmesg-ben szépen benne van minden, elvileg és gyakorlatilag is ott van, kézzel tudom mountolni, de kényelmes típus vagyok, ezért az automountot jobban szeretem(ném).
Eddig hibátlanul működött, most meg nem.
Korábbi, hasonló problémákra adott javaslatok nem működnek. Mások nem tapasztaltak hasonlót 10.10 alatt mostanában??
Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest