Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
dbius
veterán
Rég jártam erre. Problémám adódott. Ubuntu 10.10 van a laptopomon és azt vettem észre, hogy az usb eszközök automountja pár napja nem működik. Valamelyik frissítéssel lehet összefüggésben szerintem, de nem találom, melyikkel. végigtúrtam a googlet, igazából nem találtam ehhez az időponthoz közeli, ilyen tartalmú bejegyzéseket.
érdekes, mert lsusb nem listázza a pendriveot, ha bedugom, de dmesg-ben szépen benne van minden, elvileg és gyakorlatilag is ott van, kézzel tudom mountolni, de kényelmes típus vagyok, ezért az automountot jobban szeretem(ném).
Eddig hibátlanul működött, most meg nem.
Korábbi, hasonló problémákra adott javaslatok nem működnek. Mások nem tapasztaltak hasonlót 10.10 alatt mostanában??
Aktív témák
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest