Hirdetés
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Milyen nyomtatót vegyek?
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Brutforsz
üzenetére
Én se tudom, nálam miért nem muűködik úgy az ImageMagick, meg az egész oldal fényképezése a bizonyos ebook kapcsán, bár utóbbi esetén lehet, h félreértettük egymást?
Nem tudom. Szóval nálad ha kiveszed a java srciptet, akkor bármelyik KÖNYVoldal EGYBEN screenshot -olható? Nálam az a helyzet, hogy ha túl hosszú az adott könyvoldal -nem fér a ki képernyőre-, akkor nem screenshot -olja az egészet, csak a látszó részt, még akkor is, ha a Screen Capture Elite -et a teljes oldal lementésére állítom. Sőt, azt is kipróbáltam, hogy mindezen kísérleteim után a Cache Viewer- t is telepítettem, javaslatodra, és megpróbáltam ismét, java script engedélyezéssel is, meg annak letiltásával is. De a helyzet maradt.
Esetleg az oka az lehet, h én Lubuntu -t használok?
... meg hogy általában admin jog nélkül...(?)
Egyébként zavarba ejtő, hogy annyira nagyon segitőkész vagy. Hála neked!
Kendek még rajtad kívül, aki annyira odaadóan szokott -bizonytalan techinkai ismerteimet korrigálandó és kiegészítendő- kérdéseimre készséggel felelni.
Nagyon rendik vagytok. Meg persze mindenki, akik segítenek nekem, meg eleve egymásnak.
Kár, h az én tudásom nem elég ahhoz ,h hathatósan segíteni tudnék másnak... :S
Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- Router gondok
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Béta iOS-t használók topikja
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom. Szóval nálad ha kiveszed a java srciptet, akkor bármelyik KÖNYVoldal EGYBEN screenshot -olható? Nálam az a helyzet, hogy ha túl hosszú az adott könyvoldal -nem fér a ki képernyőre-, akkor nem screenshot -olja az egészet, csak a látszó részt, még akkor is, ha a Screen Capture Elite -et a teljes oldal lementésére állítom. Sőt, azt is kipróbáltam, hogy mindezen kísérleteim után a Cache Viewer- t is telepítettem, javaslatodra, és megpróbáltam ismét, java script engedélyezéssel is, meg annak letiltásával is. De a helyzet maradt.
... meg hogy általában admin jog nélkül...(?)