Hirdetés
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
Aktív témák
-
válasz
pethYeti
üzenetére
Nem mindegyik Atherosos hardverrel van a gond, nekem AR2413-asom van, viszonylag régi, ezzel másnak is volt gondja a Natty esetében, ami a 2.6.38-as kernelt szállítja alapból. Már a hetedik RC verziónál tart és még mindig nemvolt javítva benne ez a bug, pedig sokszor módosítottak rajta, figyeltem, jó eséllyel már ilyen is marad. Sajnos előfordulnak ilyesmi bugok az egyes új kernelekben, amiket aztán csak egy újabb verzióban javítanak legközelebb. Persze még van remény, de ne ezért várj a kipróbálással, nem érdemes.
(#34046) CPT.Pirk: Ennyit tudok róla, hogy nem megy, nálam nem csatlakozik egyáltalán a nyitott hálózathoz. Olvastam róla, hogy másnak is van gondja, az előbb linkeltem bugreportot is, de még mindig nem jó, aztán már hetekkel ezelőtt tudni lehetett róla. Bár az is igaz, hogy Ubuntuéknak hiába riportolgatnak ilyeneket, nem az ő dolguk javítani rajta.
Aktív témák
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Gyúrósok ide!
- World of Warships
- Torrent meghívó kunyeráló
- Horgász topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Projektor topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs