Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Telepítettem rokonnak laposra Linux Mint 10-est, hagy szokja, az albijában sikerült is belőnie a digi-netet, eddig OK, reménykedtem benne, hogy hozzászokik, erre jön hétvégén, hogy valaki távolról (mert egyedül van az albiban) átrendezte a desktopot, és a képernyőméretet is levette
Megnéztem, gufw szerint ufw bekapcsolva, szal nem értem.Mivel eddig én ilyennel még nem találkoztam, kérnék ötleteket, hol nézzek szét, hogy egy esetleges betörés (?) nyomait felfedezhessem.
Aktív témák
Aktív témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megnéztem, gufw szerint ufw bekapcsolva, szal nem értem.