Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Gaming notebook topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Egy ismerősömnél ubuntu fut (valószínűleg 9.10), melynek egyetlen speciális szoftver kiszolgálása a célja. Létezik, az, hogy az egész csak 2.3 GB? Nem volt igazán lehetőségem, hogy turkáljak a gépben, csak egy gyors pillantást vetettem a Rendszer Figyelőre, és ezen elcsodálkoztam.
Meg akarom oldani, hogy hetente tudja menteni a rendszert, gondoltam felrakom az rsync-et és írok hozzá egy scriptet, amit az alany
futtatni tud és egy pendrive-ra backupol (ha már tényleg ilyen kicsi az egész).
Mivel nincs internet kapcsolat, ha letöltöm innen a csomagot és a függőségeket, elvileg simán fel kell menjen, ugye? Akkor is, ha valami minimal install-t csináltak. Vagy kell még valami ahhoz, hogy deb csomagot így fel tudjak rakni? Rég láttam már ubuntu-t, gondoltam inkább megkérdem...
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
futtatni tud és egy pendrive-ra backupol (ha már tényleg ilyen kicsi az egész).