- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Apple MacBook
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
OK, köszi.

Nos, felraktam a 9.10-es 64 bites verzióját, de az a probléma ismét jelentkezik, hogy lassan bootol, és lassan indulnak elsőre a programok. Tény, hogy az AMD V160 egymagos processzor, és kb. hasonló kategóriájú Celeronnak felel meg, de azért ennyire nem kéne lassan indulnia, tehát nem értem.
Annyira azért nem vészes, mint korábban, sőt, de akkor sem vagyok elégedett.Még egy: a vezetéknélküli kapcsolat egyáltalán nem megy, hiába kapcsolgatom a hozzá tartozó billentyűt, csak a Bluetooth-t tudom ki- és bekapcsolgatni, a wireless kapcsolat mintha teljesen le lenne tiltva.
Dell M5010 laptop, ha ez segít.
Valami ötlet?
Ja, és már azt az fglrx zárt meghajtó akármit is engedélyeztem, bár ennek tudtommal a grafikai kártyához van köze, de háha mégis számít.Köszi, és bocs, hogy kicsit sok a kérdésem a topicba, normális gép esetén nem szokott ennyi problémám lenni...

Aktív témák
- Napelem
- Fűnyíró topik
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest