Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
OK, köszi.

Nos, felraktam a 9.10-es 64 bites verzióját, de az a probléma ismét jelentkezik, hogy lassan bootol, és lassan indulnak elsőre a programok. Tény, hogy az AMD V160 egymagos processzor, és kb. hasonló kategóriájú Celeronnak felel meg, de azért ennyire nem kéne lassan indulnia, tehát nem értem.
Annyira azért nem vészes, mint korábban, sőt, de akkor sem vagyok elégedett.Még egy: a vezetéknélküli kapcsolat egyáltalán nem megy, hiába kapcsolgatom a hozzá tartozó billentyűt, csak a Bluetooth-t tudom ki- és bekapcsolgatni, a wireless kapcsolat mintha teljesen le lenne tiltva.
Dell M5010 laptop, ha ez segít.
Valami ötlet?
Ja, és már azt az fglrx zárt meghajtó akármit is engedélyeztem, bár ennek tudtommal a grafikai kártyához van köze, de háha mégis számít.Köszi, és bocs, hogy kicsit sok a kérdésem a topicba, normális gép esetén nem szokott ennyi problémám lenni...

Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Linux haladóknak
- Okos Otthon / Smart Home
- VoLTE/VoWiFi
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.22
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest