Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Chromecast topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Lenne egy problémám, miszerint létrehoztam egy oldalsó panelt, és automatikus elrejtést állítottam be neki, ennek megfelelően úgy elrejtette, hogy azóta se tudtam előcsalni.
Ugyebár az alsó és felső panelek is így vannak beállítva, de az egér odamozgatásával mindig megjelennek, az oldalsó nem hajlandó.
Így most gyakorlatilag ott van, de el van rejtve és sehogy nem hajlandó előjönni.
Kerestem rá megoldásokat, de csak az alsó és felső panelekre találtam visszaállítási lehetőséget (vissza is lettek állíŧva, kezdhettem előlről a kialakításukat...
),
Találtam még egy olyat, hogy gconf-editor, ebben rákerestem a panel szóra, van is egy csomó minden, de átláthatatlan (még ha ott is kell keresni a probléma nyitját, ebben sem vagyok biztos), ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Aktív témák
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Arc Raiders
- Google Pixel topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- EA Sports WRC '23
- Jogász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Képregény topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
),