Aktív témák
-
Brogyi
őstag
File megosztasi javaslatot kernek toletek. Az igeny az lenne ,hogy a megosztott fileket le lehessen jatszani atmasolas nelkul pl. egy VLC-vel. No playlist meg ilyenek. Valahol olvastam, hogy a Samba kulso halora is tud osztani. Szerintem nem rossz, mert a VLC akkor mar lejatsza. Ha igy mukodik, akkor a usereket, hogy kell bekonfigolni? Persze ha van egyszerubb otlet az megjobb. Szoval a megosztas kulso, es belso halora auth-szal.Belsore a samba jo, de nem tudom hasznahato-e kulsore ugy ahogy kellene. Miert is kell ez. Allitolag egy kint elo magyar egy private trackerrol lehuzott egy filmet ,es azonositottak. Kemeny euro buntetes lett belole. Szamomra ez uj,de minket is utoler.Azt ertem hogy az IP-et elkaptak, de azt nem ertem ,hogy kaptak el , hogy azonositottak a letoltes cimet, mert ugye az a szerzojogi buli alapja.Ezek alapjan talan jobb lenne egy https jellegu eleres, vagy valamilyen vpn jellegu megosztas vlc-s eleressel.Varom az otleteket.Koszi.
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest