- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Brogyi
őstag
File megosztasi javaslatot kernek toletek. Az igeny az lenne ,hogy a megosztott fileket le lehessen jatszani atmasolas nelkul pl. egy VLC-vel. No playlist meg ilyenek. Valahol olvastam, hogy a Samba kulso halora is tud osztani. Szerintem nem rossz, mert a VLC akkor mar lejatsza. Ha igy mukodik, akkor a usereket, hogy kell bekonfigolni? Persze ha van egyszerubb otlet az megjobb. Szoval a megosztas kulso, es belso halora auth-szal.Belsore a samba jo, de nem tudom hasznahato-e kulsore ugy ahogy kellene. Miert is kell ez. Allitolag egy kint elo magyar egy private trackerrol lehuzott egy filmet ,es azonositottak. Kemeny euro buntetes lett belole. Szamomra ez uj,de minket is utoler.Azt ertem hogy az IP-et elkaptak, de azt nem ertem ,hogy kaptak el , hogy azonositottak a letoltes cimet, mert ugye az a szerzojogi buli alapja.Ezek alapjan talan jobb lenne egy https jellegu eleres, vagy valamilyen vpn jellegu megosztas vlc-s eleressel.Varom az otleteket.Koszi.
-
Brogyi
őstag
Szerver valtozatnal jelzi, hogy security update van, (pl. 3) es a szokasos apt-get update/upgrade utan beszol , hogy visszatatrtja. Most ez mi a f@sz? Hogy a fenebe kell akkor felrakni ha security update, de visszatartja a barom?

Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest