Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Aktív témák
-
Brogyi
őstag
File megosztasi javaslatot kernek toletek. Az igeny az lenne ,hogy a megosztott fileket le lehessen jatszani atmasolas nelkul pl. egy VLC-vel. No playlist meg ilyenek. Valahol olvastam, hogy a Samba kulso halora is tud osztani. Szerintem nem rossz, mert a VLC akkor mar lejatsza. Ha igy mukodik, akkor a usereket, hogy kell bekonfigolni? Persze ha van egyszerubb otlet az megjobb. Szoval a megosztas kulso, es belso halora auth-szal.Belsore a samba jo, de nem tudom hasznahato-e kulsore ugy ahogy kellene. Miert is kell ez. Allitolag egy kint elo magyar egy private trackerrol lehuzott egy filmet ,es azonositottak. Kemeny euro buntetes lett belole. Szamomra ez uj,de minket is utoler.Azt ertem hogy az IP-et elkaptak, de azt nem ertem ,hogy kaptak el , hogy azonositottak a letoltes cimet, mert ugye az a szerzojogi buli alapja.Ezek alapjan talan jobb lenne egy https jellegu eleres, vagy valamilyen vpn jellegu megosztas vlc-s eleressel.Varom az otleteket.Koszi.
-
Brogyi
őstag
Szerver valtozatnal jelzi, hogy security update van, (pl. 3) es a szokasos apt-get update/upgrade utan beszol , hogy visszatatrtja. Most ez mi a f@sz? Hogy a fenebe kell akkor felrakni ha security update, de visszatartja a barom?

Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest