- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
thaler2
senior tag
válasz
Whaskes
üzenetére
Szia!
Pl tvtime nézés közben egyszercsak meghal a kép. Kopete, Pidgin ezek lefagynak. Ubuntu/Kubuntu 7.10et is használtam. Az amsn valami írtó ronda, rejtett állapotban lehetetlen használni, és az offline állapotban kapott üziket sem jeleníti meg. Általánosságban mondható, hogy instabil a rendszer. Pedig én megadtam neki az esélyt, nagyon szerettem volna használni
de majd a tavaszi ubi már remélem jobban sikerül.u.i.:egyébként félelmetes telepítem az op.rendszert, közben PH!-zok...
Ki hallott még ilyet...u.i2.: amúgy a kérdésre valami tipp? Ha nincs más megoldás akkor szerkesztem a sources.list-et csak mintha valahol olvastam volna, hogy van ilyenre lehetőség, egy klikk, csak nemtom hol.
üdv.
Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- Napelem
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VR topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Minden, ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de majd a tavaszi ubi már remélem jobban sikerül.
Ki hallott még ilyet...