Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hozzá hát, ha mondod neki
Múltkor én is 2x adtam hozzá valamit, először az ubuntu-tweak-el, másodjára már nem is tudom, h de nem tetszett neki. Igazából csak egy hiba üzenetet fogsz kapni frissítéskor, h duplán van egy tároló Hogy a problémádhoz is hozzászóljak, próbáltad már újra húzni a TB-t? Szóval szedd le (lehetőleg --purge kapcsolóval) és synaptical/apt-get-el vissza
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (19 ciklus)
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Múltkor én is 2x adtam hozzá valamit, először az ubuntu-tweak-el, másodjára már nem is tudom, h de nem tetszett neki. Igazából csak egy hiba üzenetet fogsz kapni frissítéskor, h duplán van egy tároló Hogy a problémádhoz is hozzászóljak, próbáltad már újra húzni a TB-t? Szóval szedd le (lehetőleg --purge kapcsolóval) és synaptical/apt-get-el vissza