Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
Aktív témák
-
gabcsikovo
csendes tag
sziasztok
win 7 64bit fan voltam eddig de elegem volt a sok vírusból ... szeretnék Ubuntu Linux 10.04 LTS verzióra váltani persze 64 bit érdekelne..Remélem nem nagy nyügöt vettem a nyakamba...tudom a linux nem kezdőknek való...
a gépem leírása:
Gigabyte GA-MA790GPT-UD3H AM3 alaplap
Sapphire ATI HD4870 2Gb DDR5 Vapor-X PCI-E videókártya
Geil 4GB DDR3 PC3-10600 1333MHz Ultra (Kit: 2x2GB) CL6 memória
AMD phenom II x4 965 socket am3
amire használom:
szertném rajta futtatni a steam játékaimat...ez lehetséges -e? illetve olyan programokat ami a ligához kell pl aequitas .
természetes internet böngészés (youtube stb..)nagyon kezdő vagyok...de javasolták ha már unom a vírusokat, és egy stabil rendszerre van szükségem akkor próbáljam ki a linuxot...
ebben kérnék segítséget...

Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest