Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Próbálgattam a 10.04-esn Lubuntut és Xubuntut egy régi laptopon.
XP szinte "hasít", az előző két oprendszer meg van amikor be se bír bootolni mert állandóan tölt, csak másodjára, újraindítás után, müxik valamennyire, de úgy is lassan reagálnak a menük és a gombok. (újraindítás úgy megy, hogy átmegyek a karakteres felületre, ami szintén csiga ilyenkor, és nyomok ctrl-alt-del-t és várok fél órát, ami most nem túlzás)
Értem én hogy az 550 celeron II, 192 mega ram és 4 megás mobility rage nem nagy szám, de az XP-nek majdnem elég, amíg 2-3 oldalnál többet nem akarok böngészni egyszerre.
Mi lehet a gond? A 10.04-es alaprendszer nem való ilyen hardver alá, keressek mondjuk 8.04-est vagy még régebbit? Attól hogy még túl vannak a régebbiek a támogatási cikluson, legalább a legutolsó frissítéseket elérem amit még készítettek hozzájuk?
Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bittorrent topik
- Honda topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest