Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Próbálgattam a 10.04-esn Lubuntut és Xubuntut egy régi laptopon.
XP szinte "hasít", az előző két oprendszer meg van amikor be se bír bootolni mert állandóan tölt, csak másodjára, újraindítás után, müxik valamennyire, de úgy is lassan reagálnak a menük és a gombok. (újraindítás úgy megy, hogy átmegyek a karakteres felületre, ami szintén csiga ilyenkor, és nyomok ctrl-alt-del-t és várok fél órát, ami most nem túlzás)
Értem én hogy az 550 celeron II, 192 mega ram és 4 megás mobility rage nem nagy szám, de az XP-nek majdnem elég, amíg 2-3 oldalnál többet nem akarok böngészni egyszerre.
Mi lehet a gond? A 10.04-es alaprendszer nem való ilyen hardver alá, keressek mondjuk 8.04-est vagy még régebbit? Attól hogy még túl vannak a régebbiek a támogatási cikluson, legalább a legutolsó frissítéseket elérem amit még készítettek hozzájuk?
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Indul a ChatGPT Health
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 17 - alap
- Motoros topic
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest