Hirdetés
Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Upsz, üdv!
A Usplashel lennének gondjaim, mégpedig az, hogy nem működik. Tudom, nem valami lényeges dolog, de adok a külcsínre

9.10-es illetve 10.04-es ubira szedtem le gnome-lookról usplash témát, az ott illetve a readme-ben adott instrukciók alapján feltelepítettem, majd eljutottam odáig, hogy meg kellett adjam, hogy a telepítettek közül melyik legyen a splash screen. A műveletek elvégzése után restart, majd vagy az eredeti töltőképernyő fogadott, vagy egyáltalán nem is volt (ezt több témával is eljátszottam). Most ott tartok, hogy egyáltalán nincs töltőképernyő, egyetlen villogó kurzor az egész rendszerbetöltési animáció
(bár annál a lila ocsmányságnál még ez is jobb!)Tudnátok tippeket adni, hogy hol van a hiba, vagy legalább arra, hogy hogyan tudom a beállításokat resetelni?

nvidia vga, 10.04 lucid lynx
Aktív témák
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Bestbuy játékok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Robotporszívók
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(bár annál a lila ocsmányságnál még ez is jobb!)