- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Upsz, üdv!
A Usplashel lennének gondjaim, mégpedig az, hogy nem működik. Tudom, nem valami lényeges dolog, de adok a külcsínre

9.10-es illetve 10.04-es ubira szedtem le gnome-lookról usplash témát, az ott illetve a readme-ben adott instrukciók alapján feltelepítettem, majd eljutottam odáig, hogy meg kellett adjam, hogy a telepítettek közül melyik legyen a splash screen. A műveletek elvégzése után restart, majd vagy az eredeti töltőképernyő fogadott, vagy egyáltalán nem is volt (ezt több témával is eljátszottam). Most ott tartok, hogy egyáltalán nincs töltőképernyő, egyetlen villogó kurzor az egész rendszerbetöltési animáció
(bár annál a lila ocsmányságnál még ez is jobb!)Tudnátok tippeket adni, hogy hol van a hiba, vagy legalább arra, hogy hogyan tudom a beállításokat resetelni?

nvidia vga, 10.04 lucid lynx
Aktív témák
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- nVidia tulajok OFF topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(bár annál a lila ocsmányságnál még ez is jobb!)