Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Belenéztem és egy hibát máris találtam. Az fstabban a reatime az relatime akar lenni bizonyára. Bár ez mindegy mert azt kell átírni, de akkor is elírták.
Egyébként pedig, ha aggódsz az áramszünet miatt és nem akarod állandóan egy másik rendszeren ellenőrizgetni a fájlrendszert, akkor rakjad mégiscsak ext4-re a következő opciókkal:noatime,nodiratime,data=writeback,errors=remount-ro
A tempfs az egyértelmű, már múltkor is ajánlottam valakinek.

Aktív témák
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest