Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Major Major
üzenetére
Természetesen az én tárolómban bízhattok, az én feladatom a rendszermentés és visszaállítás, nem az adatok törlése.

Egyébként nem PPA tárolóm van, hanem itthonról megy, sima FTP szerver lett átkeresztelve tárolónak. Lehet én vagyok a béna, de igencsak bonyolultnak találtam a PPA tárolóba történő feltöltést, legalábbis ilyen speciális cuccnál.Köszi a linket, kipróbáltam a dolgot és valóban tökéletesen működik a dolog. Egyetlen szépséghibája, hogy az ikonok nem jelennek meg, de végül is annyi baj legyen. Persze most már nagyon megszerettem a Krusadert is, nem szívesen válnék meg tőle.

(#27441) Sas madár: Total Commander Windowsban sincs alapból, csak telepíthető. Ahhoz hasonló fájlkezelő viszont van több is, én a Krusaderre esküszöm.
Habár akkor már egész jól használható a TC is, de 100%-osan nem funkcionál azért ugyanúgy még ezzel a kis kiegészítéssel sem.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs