Aktív témák
-
válasz
Melorin
üzenetére
Hát, a böngészős problémádra nyilván nincs más megoldás, mármint ha a hardveres feltételek adottak, hogy egy másik böngészőt is kipróbálsz. Viszont ha kevés a RAM, akkor mondjuk érthető, mert a sok fül sok memóriát eszik, mikor az betelik, akkor ilyen dolgokat lehet tapasztalni.
Én nem használom azt a borítékos bigyulát, sőt, kifejezetten rühellem, már régen eltüntettem. De annyi biztos, hogy az nem alkalmas arra, hogy az e-mail postafiókjaidat figyelje. Viszont vannak erre alkalmazások, a tárolóban találhatsz jó párat.
Én személy szerint inkább a Claws Mail-t használom, ahhoz van rengeteg plugin, lelehet rakni az értesítési területre is, a NotifyOSD-n keresztül képes kommunikálni, tökéletes. Ellenben ilyesmit az Evolution nem tud, de a mail-notification-evolution csomag azért segíthet, ha ragaszkodsz hozzá.Az Adobe Flash Playert kellene feltenni, Synapticban megtalálod flashplugin-installer néven.
Aktív témák
- 27% - Corsair SF1000 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest