Hirdetés
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Köszönöm!
Közben előjött még 3 probléma (persze a kép még mindíg nem teljesképernyős)
Ha a böngészőben jó pár lap van megnyitva, akkor a rendszer nagyon belassul, még az egér is szaggat. Mit lehet tenni ez ellen?
Kint van a boríték ikon a panelen (ezt akartam visszahozni többek között az előző hozzászólásomban). Ezzel csak kézzel lehet megnyitni a csevegőt és a levelezőt, vagy értesít is, hogy ha levelem érkezett? Van egy érzésem, hogy nem. De be lehet valahogy állítani úgy a levelezőt, hogy ne lássam mint futó alkalmazást, de a háttérben néha lekérje a leveleket, és jelezzen, ha érkezett üzenetem?
Nagy üresség van az embedded videók helyén. YouTube is ilyen, meg kb minden más amit eddig kipróbáltam.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest