Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Esetlegesen a Linuxos Skype fejlődéséről tud valaki valamit? Mert mondjuk az elég gáz, hogy abból régóta még a 2.1-nél tartanak...Ami ugye még ráadásul béta is.
Lehet azóva volt válasz, de átfutva a topic-ot nem láttam, tehát még 1szer megkérdezem..
S/PDIF beállításáról tudna valaki nyilatkozni? Nekem sehogy nem akar jó lenni. Próbáltam VLC-t, és SMPlayer-t is.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Logitech C922 Pro Stream Webkamera
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
S/PDIF beállításáról tudna valaki nyilatkozni? Nekem sehogy nem akar jó lenni. Próbáltam VLC-t, és SMPlayer-t is.