Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Szia köszi a választ,addig eljutottam,hogy az indító ikon létre hozása és a parancstallózása de utána elvesztem a sűrűben
.Mert akár,hogy akartam betallózni a jDowloand jar fájt nem találtam meg,pedig a gnome commanderrel sikerült megtalálni de amikor tallózni akartam ott már nem ment.Most a te általad leírtak szerint megyek így talán sikerülni fog.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Mert akár,hogy akartam betallózni a jDowloand jar fájt nem találtam meg,pedig a gnome commanderrel sikerült megtalálni de amikor tallózni akartam ott már nem ment.Most a te általad leírtak szerint megyek így talán sikerülni fog.