Hirdetés
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
upszilon
üzenetére
1) Ha netán nem kapnál választ, nem kell hőbörögni. Lehet olyat kérdeztél, amire nem tudnak válaszolni, akik olvassák a topicot. Én csak minimal cd telepítésből teszek fel ubi rendszert, de nem tudtam volna segíteni neked, mert egyedi live cd-t még soha az életben nem csináltam. De ez csak én vagyok. Lehet más csinált már live cd-t, de fogalma sincs a minimal cd-ről. Szerintem amit te szeretnél csinálni, az nem gyakori az ittlévők között, inkább utánajárást igényel. Google (ez tetszőlegesen helyettesíthető) a barátod, tudod.
2) Trassher problémájának van egy kis előzménye. Most csak közölte, hogy más rendszer is ugyanazt produkálja, mint az eddig próbált (és csak ez) ubuntu. Ha te nem olvasol minden hozzászólást, az a te dolgod, de egyből nem kéne rászólni senkire. Az ok, hogy nem érted hogy jön ide, de már sokszor leírtuk (sokan), hogy a hangnemet kéne megfelelően megválasztani.(#23435) Dark Archon: Most is a probléma pontosan? Az nvidia-config nem tudja menteni a beállításokat?
(#23440) trassher: Szerintem ott vagy nagyon komoly bajok vannak, vagy nagyon nem jól csinálsz valamit.

Aktív témák
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest