Hirdetés
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
válasz
ntomka
üzenetére
Igen, az a bajom. Root-ként belépve sem megy. Gányolással persze meg tudnám csinálni, de az annyira már nem vicces 2010-ben, hogy egy tv kimenet ki/be kapcsoláshoz vagy felbontásváltáshoz konfig file-okat kelljen átigoratni Live CD-ről. Mondjuk szerencsére állandóan rá van dugva a gép a tévére, így nem kell ki/be kapcsolgatni, de azért jó volna tudni ennek a normális menetét.
-
upszilon
őstag
válasz
ntomka
üzenetére
Félreérted, nem hőbörgök egyáltlalán. Kaptam segítséget magánban, csak itt köszöntem meg. Sajnos elfelejtettem ezt kihangsúlyozni. Egyébként meg letettem a minimálcédéről, mert mégis jobb a "pusztításos" módszer. Egyébként is, mivel DVD-re kerül, elfér rajta szinte minden, úgyhogy gyakorlatilag nem kell pusztítanom semmitsem.
A Live-CD-készítést is félreérted. A Remastersys megcsinálja egyetlen gombnyomásra. Nem kell hozzá semmiféle szakértelem vagy tanács. (Le a kalappal a készítők előtt! Ó-desok buta install-időtöltéstől menekült volna már meg a világ, ha windowsra is lenne ilyen...) Viszont ahhoz kell ám matatni, hogy kérdés nélkül, azonnal elinduljon. De úgy néz ki, ezt már magam is meg tudom oldani.

"már sokszor leírtuk (sokan), hogy a hangnemet kéne megfelelően megválasztani"
Sajnálom, ez nálam adottság. Mivel öregember vagyok már, nem hiszem, hogy túl sokat tudnék ezen váltóztatni. Ezután is megírom amit gondolok. Legfeljebb később elnézést kérek érte. Volt már ilyen. Nem szégyellem. Ennyi.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Autós topik
- Temu
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest