Hirdetés
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
ntomka
üzenetére
"Neked meg már többen is mondták tegnap, hogy kötekedni jársz csak ide. Szerintem ne is folytasd ezt a gondolatmenetet, hogy "csak a vita kedvéért" mondtam, mert bullshit."
Mellébeszélsz ember! Ez nem érv egy beszélgetésben. Majd én megmondom mi az érv. Amit a #22464-ben leírtam. Aki azt nemlátja, azon szemorvos már nem segít szemüvegfelírással. Na, ez az érv! Még akkoris ez, ha neked nem tetszik. Megismétlem: mellébeszélsz egy jól megfogalmazható, képként kikopyzható műszaki problémában.
Ez van itt. Ha az ember egy fél szóval is kritizálni meri a linuxot, máris nemidevlónak, nemkívánatosnak hülyének, stb bélyegzik meg. De miért lennék én bólogatójános? Megmondom ha valami nem tetszik Végülis szóból ért az ember. Vagy nem?
(#22467) core2: Csak részben. Próbáld ki. Szerintem jobb lett tőle az olvashatóság, de még így is elmarad a windowsétól...
Aktív témák
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Gyúrósok ide!
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Autós topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- darkFlash Shadow Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest