Hirdetés
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Köszönöm a segítséget, de nem megy így sem! Operával néztem eddig, annál csak a helye volt (fehér). Átmentem a Firefoxba. Annális is fehér a hely, de legalább valóban felajánl rissítést. Asszem öt félét. Mivel fogalmam sem volt, hogy melyik kell, ráböktem a továbbra. (A legfelsőt telepítette azthiszem.) Hát nem nyert. Ugyan most nem fehér, hanem fekete a videó helye, de lejátszani továbbra sem játsza le. Sőt, mostmár a frissítéseket sem ajánlja fel. Pedig telepítgetném én őket szorgalmasan amíg az egyikkel csak elindulna, mert a legelső szemmel láthatóan nem volt jó választás.
Most mit csináljak? Hogyan szedjem le ezt a bővítményt és hogyan rakjak helyette másikat. És melyiket?
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux kezdőknek
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest