- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Siriusb
veterán
1) Természetesen a linux alatt megírt cd-ket is tudod olvasni win alatt.Az hogy a lejátszáshoz plugin-t kellett telepíteni, az egy más kérdés. Pl. vlc-vel sok mindent le tudsz játszani alapból, de ha totemmel akarsz megnézni egy videót, már plugint kell telepítened (ez xp-nél valamilyen codec pack pl. k-lite)
2) swap partíciót akkor hozz létre, ha kevés RAM-od van, pl 3GB-nál már szükségtelen, hacsak a hibernálás funkciót használni nem akarod, ez esetben mindenképp kell.
Ha telepítéskor nem adsz meg swap partíciót, dumálni fog a telepítő, de nem kell vele foglalkozni.3) Hogy a fenébe ne tudnál grub-ot telepíteni?! Tudsz.
Ezerféleképpen le van írva a neten, úgy is, hogy a kezedet fogva végigvezetnek. Ne ezen múljon már a lelki békéd.
LiveCD-ről majd bebootolsz, megnyitod az adott leírást a neten és 2 perc alatt kész is vagy.
Egyébként nem ír bele a windowsos vinyódba a telepítő, ha nem azt a partíciót választod ki. Ilyen egyszerű.
Mint írtam korábban, ha más alapján nem is, de méretek/elhelyezkedés alapján be tudod azonosítani a partíciókat. Nekem nem volt választásom annak idején, csak egy hdd-ém volt
És a winnek is maradni kellett. Most már nem kell win 
Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Suzuki topik
- Netfone
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Könyvajánló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LiveCD-ről majd bebootolsz, megnyitod az adott leírást a neten és 2 perc alatt kész is vagy.
Mint írtam korábban, ha más alapján nem is, de méretek/elhelyezkedés alapján be tudod azonosítani a partíciókat. Nekem nem volt választásom annak idején, csak egy hdd-ém volt