Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BIOS topic
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
Aktív témák
-
Siriusb
veterán
1) Természetesen a linux alatt megírt cd-ket is tudod olvasni win alatt.Az hogy a lejátszáshoz plugin-t kellett telepíteni, az egy más kérdés. Pl. vlc-vel sok mindent le tudsz játszani alapból, de ha totemmel akarsz megnézni egy videót, már plugint kell telepítened (ez xp-nél valamilyen codec pack pl. k-lite)
2) swap partíciót akkor hozz létre, ha kevés RAM-od van, pl 3GB-nál már szükségtelen, hacsak a hibernálás funkciót használni nem akarod, ez esetben mindenképp kell.
Ha telepítéskor nem adsz meg swap partíciót, dumálni fog a telepítő, de nem kell vele foglalkozni.3) Hogy a fenébe ne tudnál grub-ot telepíteni?! Tudsz.
Ezerféleképpen le van írva a neten, úgy is, hogy a kezedet fogva végigvezetnek. Ne ezen múljon már a lelki békéd.
LiveCD-ről majd bebootolsz, megnyitod az adott leírást a neten és 2 perc alatt kész is vagy.
Egyébként nem ír bele a windowsos vinyódba a telepítő, ha nem azt a partíciót választod ki. Ilyen egyszerű.
Mint írtam korábban, ha más alapján nem is, de méretek/elhelyezkedés alapján be tudod azonosítani a partíciókat. Nekem nem volt választásom annak idején, csak egy hdd-ém volt
És a winnek is maradni kellett. Most már nem kell win 
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
LiveCD-ről majd bebootolsz, megnyitod az adott leírást a neten és 2 perc alatt kész is vagy.
Mint írtam korábban, ha más alapján nem is, de méretek/elhelyezkedés alapján be tudod azonosítani a partíciókat. Nekem nem volt választásom annak idején, csak egy hdd-ém volt