Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Autóhifi
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
Siriusb
veterán
1) Természetesen a linux alatt megírt cd-ket is tudod olvasni win alatt.Az hogy a lejátszáshoz plugin-t kellett telepíteni, az egy más kérdés. Pl. vlc-vel sok mindent le tudsz játszani alapból, de ha totemmel akarsz megnézni egy videót, már plugint kell telepítened (ez xp-nél valamilyen codec pack pl. k-lite)
2) swap partíciót akkor hozz létre, ha kevés RAM-od van, pl 3GB-nál már szükségtelen, hacsak a hibernálás funkciót használni nem akarod, ez esetben mindenképp kell.
Ha telepítéskor nem adsz meg swap partíciót, dumálni fog a telepítő, de nem kell vele foglalkozni.3) Hogy a fenébe ne tudnál grub-ot telepíteni?! Tudsz.
Ezerféleképpen le van írva a neten, úgy is, hogy a kezedet fogva végigvezetnek. Ne ezen múljon már a lelki békéd.
LiveCD-ről majd bebootolsz, megnyitod az adott leírást a neten és 2 perc alatt kész is vagy.
Egyébként nem ír bele a windowsos vinyódba a telepítő, ha nem azt a partíciót választod ki. Ilyen egyszerű.
Mint írtam korábban, ha más alapján nem is, de méretek/elhelyezkedés alapján be tudod azonosítani a partíciókat. Nekem nem volt választásom annak idején, csak egy hdd-ém volt
És a winnek is maradni kellett. Most már nem kell win 
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LiveCD-ről majd bebootolsz, megnyitod az adott leírást a neten és 2 perc alatt kész is vagy.
Mint írtam korábban, ha más alapján nem is, de méretek/elhelyezkedés alapján be tudod azonosítani a partíciókat. Nekem nem volt választásom annak idején, csak egy hdd-ém volt