Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Siriusb
veterán
1) Természetesen a linux alatt megírt cd-ket is tudod olvasni win alatt.Az hogy a lejátszáshoz plugin-t kellett telepíteni, az egy más kérdés. Pl. vlc-vel sok mindent le tudsz játszani alapból, de ha totemmel akarsz megnézni egy videót, már plugint kell telepítened (ez xp-nél valamilyen codec pack pl. k-lite)
2) swap partíciót akkor hozz létre, ha kevés RAM-od van, pl 3GB-nál már szükségtelen, hacsak a hibernálás funkciót használni nem akarod, ez esetben mindenképp kell.
Ha telepítéskor nem adsz meg swap partíciót, dumálni fog a telepítő, de nem kell vele foglalkozni.3) Hogy a fenébe ne tudnál grub-ot telepíteni?! Tudsz.
Ezerféleképpen le van írva a neten, úgy is, hogy a kezedet fogva végigvezetnek. Ne ezen múljon már a lelki békéd.
LiveCD-ről majd bebootolsz, megnyitod az adott leírást a neten és 2 perc alatt kész is vagy.
Egyébként nem ír bele a windowsos vinyódba a telepítő, ha nem azt a partíciót választod ki. Ilyen egyszerű.
Mint írtam korábban, ha más alapján nem is, de méretek/elhelyezkedés alapján be tudod azonosítani a partíciókat. Nekem nem volt választásom annak idején, csak egy hdd-ém volt
És a winnek is maradni kellett. Most már nem kell win 
Aktív témák
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
LiveCD-ről majd bebootolsz, megnyitod az adott leírást a neten és 2 perc alatt kész is vagy.
Mint írtam korábban, ha más alapján nem is, de méretek/elhelyezkedés alapján be tudod azonosítani a partíciókat. Nekem nem volt választásom annak idején, csak egy hdd-ém volt