Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
harry
veterán
Eddig kétszer is jelentkezett hanggal kapcsolatban problémám:
Néztünk egy sorozatot (totem), végén alt+f4 bezártam, kitömörítettem a következő részt, elindítottam, és annak nem volt hangja. Sem amarok, sem más lejátszónak / médiának. Hangerőszabályzók és az alsamixer is írt hangerőt, nem volt némítva semmi. És persze a két film között nem is nyúltam semmihez. Nem értem mivel lehetett gond.
Aztán egyszer csak jó lett.
Másodszor szintén ugyanazon sorozat következő része után jött elő a gond (pedig előtt hallgattam zenét, vlc-vel megnéztünk egy másik filmet), és ismét elment a hang. alsa itt sem mutatott semmi különöset, egy restart után sem. Másnap néztem rá megint talán, akkor láttam, hogy a PCM (?) teljesen le volt véve, így visszaállítottam és elmentettem.Nem értem, miért ment le minimumra, majd restart után ezt miért nem láttam? Vagy mivel lehetett gond? Win alatt volt hang.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs