Hirdetés
- Projektor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Powerbank topik
- OLED TV topic
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- VR topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
az a baj, h az ubi (legalábbis ahogy én olvasgatom a nagyoktól) inkább arra megy h napra kész legyen, minél több feature és ez sajnos nem valami stabil rendszert eredményez
ha nagyon ubi akkor lehet jobban jársz talán a 8.04-el az talán elég kiforrott már
vagy esetleg sima debian, fedora, ezek is elég népszerűek
a debian szinte egy az egybe ubi (illetve fordítva), ami ubi alatt megy az megy debian alatt is
a fedora is jó rendszer, Vladi is írt már róla pár cikket meg az aláírásában is van egy jó kis holnap
a freebsd-vel kapcsolatban meg annyit h én nekem még mindig nem sikerült meghegeszti h lehessen is használni rendesen, a gnome-al eredményeket értem el, de az xfce alatt még semmi
a hivatalos doksi alapján csinálok mindent de nem minden úgy van ahogy ott le van írva
ha egyszer sikerül használhatóvá tenni írok róla egy cikket
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest