Hirdetés
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
az a baj, h az ubi (legalábbis ahogy én olvasgatom a nagyoktól) inkább arra megy h napra kész legyen, minél több feature és ez sajnos nem valami stabil rendszert eredményez
ha nagyon ubi akkor lehet jobban jársz talán a 8.04-el az talán elég kiforrott már
vagy esetleg sima debian, fedora, ezek is elég népszerűek
a debian szinte egy az egybe ubi (illetve fordítva), ami ubi alatt megy az megy debian alatt is
a fedora is jó rendszer, Vladi is írt már róla pár cikket meg az aláírásában is van egy jó kis holnap
a freebsd-vel kapcsolatban meg annyit h én nekem még mindig nem sikerült meghegeszti h lehessen is használni rendesen, a gnome-al eredményeket értem el, de az xfce alatt még semmi
a hivatalos doksi alapján csinálok mindent de nem minden úgy van ahogy ott le van írva
ha egyszer sikerül használhatóvá tenni írok róla egy cikket
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest