Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
azt nem tudtam, hogy az xmms2 konzolos, viszont én nem láttam a sima xmms-t. Azt is hozzá kell tennem, hogy először a compiz-managert sem találtam meg, sőt másodszorra sem, csak amikor valamit fel akartam tenni és kiírta, hogy ez is megy hozzá. Érdekes, miután feltettem, azóta elindul

Mondjuk csinál furcsaságokat az ubuntu, feltettem az aMSN-t és egyik alkalomról a másikra leszedte a tiltásokat az emberekről.flash lejátszót 64 bitre hogy tudok feltenni? Találtam valami leírást neten, hogy töltsek le egy tar.gz-t az t leszedtem, de egyetlen file volt benne. Utána telepítettem valami nem adobe flash lejátszót és ment is a youtube, viszont a következő indításnál már nem játszotta le a videókat, csak fekete képernyő volt a helyén. Jobb gomb play-re sem indította el, és nem is irt ki semmi hibaüzenetet.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest