- VR topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Köszi, de szerintem félreértesz. Másképpen kérdezem, hátha úgy szinkronban leszünk:
Van egy feltelpített ubi9.10-em, amiről uninstalláltam a GRUB2-őt. Most GRUB van rajta. Méghozzá úgy, hogy a GRUB az MBR-be van installálva. Tökéletesen működik.
Namost, tegyük fel, hogy másik partícióra, vagy másik winyóra, vagy egyszerűen szólva "akárhová" szeretném költöztetni az ubit. Hogyan tudom átírni az MBR-ben lévő GRUB-ot, hogy az új winyó, -új partícióra mutasson? Ennyi a kérdésem csupán, nem több. Ne keverjünk bele semmi mást. Mert az, hogy én egy külső USB-s winyóról, vagy egy pendrájvról akarom működtetni, szerintem ebből a szempontból tökéletesen mindegy. OK?
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Vicces képek
- Last Epoch
- VR topik
- Óra topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest