- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
upszilon
őstag
Egyszer valaki leírhatná nekem őszintén, hogy miért használ pont Kubuntut. Mik a valódi előnyei a default ubi-lemez telepítéséhez képest?
(#20902) 78zolika: "sok jót halottam róla" Nos én mondhatok róla rosszat is neked: Ha a WINE-t is bekalkulálom, akkor az ubi alatt többminden XP-s munkaprogramom működik mint w7 alatt. Mivel Az XP-t ilyen módon lecserélni nem tudom, a nem helyette, hanem mellette elv miatt második oprendszernek akkor már nem a w7-et választom, hanem az ubit. Ráadásul ez utóbbira nem kell pénzt sem költenem. Vagyis a w7 nálam labdába sem rúg. És még mielőtt azt gondolnád, hogy az én esetem valami egészen speciális eset, megnyugtatlak, a legtöbb cégnél pont ugyanez a helyzet. megveszik a w7-et, mert ki kell próbálni, de egyenlőre semmit sem csinálnak vele. A a WINE-t ilyen ütemben fejlesztik, könnyen lehet, hogy a w7 nem váltja be a hozzáfűzött picipuha nagy reményeit...
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest