Hirdetés
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Hobby elektronika
- AMD FX
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- HP notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
body007
üzenetére
mivel nem egy olyan "server" lenne amit hirdetek, szóval nem seed szerver, meg tárhely lehetőség, ezért rajtam kívül nem túl sokan tudnák az ip címemet
aki nagyon fel akar törni valamit és ért is hozzá az meg is teszi, ha nagyon akarja
legyen az bármilyen rendszer
amúgy én eddig szerencsére nem kaptam be semmi vírust, ennek pl az az egyik oka h nem netezek ész nélkül
pl barátomnak már nem tudom h milyen védelmet rakjak fel mert mindenre kattint, arra is amire nem is akarna
pedig mondom neki h ne tedd, de ő azért isupszilon: ha jól tudom van egy olyan cikk logouton aminek az a címe h kicsit nagyobb biztonságban, az egyik fcm magazin fordító rakta fel ha jól emlékszem
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

pedig mondom neki h ne tedd, de ő azért is